Bestelproces


Hoe kun je bestellen?
Via onze website kunt je producten bestellen door op de button “Koop nu” te klikken. Vervolgens verschijnt het winkelmandje waar je het aantal te bestellen producten nog kunt aanpassen. Op deze pagina zie je nogmaals de verkoopprijs, verzendkosten en totaalprijs staan. Wanneer alles in orde is, klik je op ‘naar gegevens’.

Gegevenspagina 
Nu verschijnt een formulier waarop je je adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres dient  in te vullen. Alle velden met een sterretje dienen ingevuld te zijn alvorens verder te gaan. Wij willen je vragen om alle gegevens goed te controleren alvorens verder te gaan! Een foutief ingevuld adres zorgt namelijk voor afleverproblemen. 
Op de gegevenspagina kun je kiezen tussen “nieuwe klant”, “nieuwe klant met account” of “hier inloggen” . Wanneer je nog geen account hebt, kun je deze aanmaken door te kiezen voor de optie: “Account aanmaken”. Er wordt dan automatisch een nieuw account aangemaakt zodra de bestelling is afgerond. Wij raden je dan ook aan om altijd een account aan te maken zodat je bij een nieuwe aankoop in de webshop sneller kunt bestellen en inzicht hebt in de bestellingen uit het verleden.

Wanneer je al een account hebt aangemaakt in het verleden, kunt je inloggen met je gegevens. Vervolgens zijn je gegevens  ingevuld in het bestelformulier en kun je zeer snel en gemakkelijk bestellen.

Afwijkend afleveradres? 
Mocht je een afwijkend afleveradres hebben, dan kun je dit aangeven door te kiezen voor de optie “Ander afleveradres”.
Nadat alle gegevens correct zijn ingevuld, klik je op “Naar betaalwijze”. Nu dien je de betalingswijze aan te klikken waarmee je wilt afrekenen. Zodra deze is gekozen klik je op “Naar betalen”.

Nu kom je op het punt dat je dient af te rekenen. Na een succesvolle transactie ontvang je een orderbevestiging via de e-mail. Je ontvangt de bestelling binnen de gecommuniceerde levertijd thuis.


Welke betaalwijzen zijn er mogelijk? 
Je kunt je producten met iDEAL afrekenen. De iDEAL transacties vinden plaats in een beveiligde omgeving. Met iDEAL betaalt men vooraf.
Is dit veilig?
De transacties die worden verricht op Click2deal.nl, worden verzorgd door onze betaaldienstenleverancier. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Betalen met iDEAL 
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven om met iDEAL te betalen. Na de bank geselecteerd te hebben, word je doorgeleid naar de site van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Men heeft controle en overzicht op de betaling.
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank en Rabobank

Kan ik zelf een afleveradres kiezen? 
Uiteraard kun je zelf beslissen waar je je bestelling wilt ontvangen. In het bestelproces kun je zowel een factuuradres als een afleveradres invullen. Wanneer je overdag niet thuis bent, kun je bijvoorbeeld kiezen om je bestelling op je werk af te laten leveren, bij een familielid of een kennis. Controleer altijd nauwkeurig of je adres volledig is ingevuld en compleet is. Dat voorkomt problemen bij het afleveren en langere levertijden. 
Let op! Wanneer je kiest om een bestelling op je werk af te laten leveren, zorg dan dat ook de naam van het bedrijf bij het afleveradres wordt vermeld!

Hoeveel verzendkosten worden er gerekend?
Producten die door de brievenbus passen hebben over het algemeen een tarief tussen de € 1,95 en € 5,95 per order. Verzendkosten kunnen echter variëren wanneer er bijvoorbeeld meer logistieke handelingen worden verricht en/of zwaardere producten worden verstuurd. Verzendkosten worden altijd per order in rekening gebracht.

Kan ik ook een bestelling plaatsen vanuit het buitenland?
Bestellingen met een verzendadres in het buitenland, anders dan in België, worden niet in behandeling genomen. Levering kan alleen geschieden op een adres in Nederland of België.

Is de prijs inclusief BTW?
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Wanneer er verzendkosten in rekening wordt gebracht staat dit vermeld bij de aanbieding en tijdens het bestellen wordt dit ook duidelijk getoond.

Mocht je meer vragen hebben dan kun je deze altijd mailen met [email protected].