Leveringsvoorwaarden


Alle producten die je op Click2deal.nl bestelt, worden normaal gesproken binnen 7-14 werkdagen door onze vervoerders op het door jou opgegeven afleveradres afgeleverd. Voor klanten woonachtig in België kan dit in sommige gevallen 3/4 dagen langer duren.

De aangegeven levertijd is een indicatie en geen bindende termijn. Voor leveringen zijn wij mede afhankelijk van onze leveranciers. In het uitzonderlijke geval dat een levering langer duurt ontvang je van ons bericht.

3 x Aangeboden door PostNL:
- Wanneer je op de dag van de eerste aflevering niet aanwezig bent, probeert de pakketdienst de bestelling op daaropvolgende werkdag nogmaals aan te bieden.
- Mocht je op die dag onverhoopt niet aanwezig zijn dan wordt de levering de volgende werkdag voor een tweede en laatste keer aangeboden.
- Mocht je ook dan niet aanwezig zijn, krijg je van de pakketdienst een afhaalbericht. Je kunt met dit bericht en je legitimatiebewijs naar het postkantoor en aldaar je bestelling afhalen.

Levering product:
Je dient bij de ontvangst van je bestelling te controleren of deze correct en intact is. Is dat niet het geval, dan dient je direct contact op te nemen met onze Support afdeling, dan helpen wij je zo spoedig mogelijk verder.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice:
[email protected]